• Deutche
    -------------

  • Kontakt: 01/ 290 20 30
    brankovic.gradnja.zg@gmail.com

Awesome Image

KERAMIKA BAZENA

 

Betonsko građeni bazeni pružaju priliku da od unutrašnjosti bazena napravite što god želite. Iako se ponekad čini kao najskuplja verzija, u konačnici je izbor keramičkih pločica ili mozaika najisplativiji izbor za vaš bazen. Ukoliko su kvalitetno postavljene pločice mogu trajati desetljećima, dok ostali izbori bazenske podloge nisu toliko pouzdani. Vremenske prilike i ostali vanjski čimbenici mogu utjecati na dugotrajnost lajnera i boje za bazene.

Možete birati između bezbroj pločica, mozaik pločica, boja za bazene, lajnera, pa čak I površina napravljenih od šljunka. Svi ovi izbori omogućavaju vam da od vašeg bazena napravite doslovno što god želite. Pločice i mozaik su najpopularniji na tržištu jer je izbor desena i boja jako velik a i njihov život uz pravilno održavanje je skoro pa besmrtan. Šljunčane površine su jako zanimljive i jako dugotrajne. Također ih možemo naći u mnogo boja i desena.

Za ovakve površine koriste se prirodne stijene i posebni cement zbog dugotrajnijih i ljepših rezultata. Lajneri su također jako popularni na tržištu jer su cijenom pristupačni većem broju populacije, jednostavni su za postavljanje, a jedina "mana" im je uži izbor i upitna je njihova izdržljivost s obzirom na vanjske čimbenike (vremenski uvjeti, održavanje, mogući rezovi I sl.).

Osim kvalitete, pločice pružaju i jako velik izbor boja, i motiva, što vama kao vlasniku omogućava da se igrate s vašom maštom i izaberete za vas I za vaš bazen najbolju, najljepšu i najzanimljiviju opciju pločica ili mozaika.